Palvelut

Tarjoamme modernin yritystoiminnan tarpeisiin räätälöityjä palveluita

Taloushallinto

Taloushallinto on yrityksen keskeisimpiä prosesseja. Hyvien taloushallintoprosessien luominen vie aikaa ja vaatii asiantuntemusta.

Taloushallinnon suunnittelu, järjestäminen ja toteuttaminen on ydinosaamistamme. Ulkoistamalla taloushallinnon prosessit meille, voi yrityksenne keskittyä sen omaan ydinliiketoimintaan ja osaamiseen.

Sovittavasta palvelutasosta riippuen voimme hoitaa kaikki yrityksenne taloushallintoprosessit tai osan niistä.

Palvelutasosta riippumatta kaikki asiakkaamme ovat meille tärkeitä, ja palvelumme on aktiivista ja ennakoivaa.

Olemme suosineet toiminnassamme Fennoan taloushallinnon ohjelmistoa, joka on kustannustehokas, käyttäjäystävällinen sekä modernin taloushallinnon tarpeisiin vastaava. 

Asiakkaidemme tarpeista riippuen kykenemme kuitenkin tuottamaan taloushallinnon palvelut myös muilla yleisimmillä taloushallinnon ohjelmistoilla.

Olemme suosineet toiminnassamme Fennoan taloushallinnon ohjelmistoa, joka on kustannustehokas, käyttäjäystävällinen sekä modernin taloushallinnon tarpeisiin vastaava. 

Asiakkaidemme tarpeista riippuen kykenemme kuitenkin tuottamaan taloushallinnon palvelut myös muilla yleisimmillä taloushallinnon ohjelmistoilla.

Kirjanpito

Kirjanpidon hoitamisessa kysymys ei ole pelkästään lopputuloksesta vaan ajantasainen ja laadukas kirjanpito tarjoaa yrityksen käytettäviin reaaliaikaista tietoa, joka helpottaa liiketoiminnan tulojen ja menojen hahmottamista

Talousveturilla toimintamme keskeisiin periaatteisiin kuuluu se, että kirjanpitoa hoidetaan juoksevasti ja puutteisiin puututaan saman tien siten, ettei asioita tarvitse selvitellä jälkikäteen.

Palvelumallimme perustuu henkilökohtaiselle palvelulle, jossa sovimme asiakkaidemme liiketoimintaan ja arkeen sopivan palvelutavan ja -mallin. Esimerkiksi kuittien toimittaminen ja raportointi voidaan hoitaa puhelimitse, sähköpostilla, pikaviestinohjelmilla tai fyysisesti.

Tärkeintä meille on se, että asiat toimivat eikä se, miten ne saadaan toimimaan.

Palkanlaskenta

Henkilöstö on jokaisen yrityksen tärkeimpiä voimavaroja. Palkanlaskennan ja palkkojen maksatusten sujuvuus, oikea-aikaisuus ja virheettömyys lisää henkilöstön tyytyväisyyttä sekä estää ongelmien syntymisen ennakkoon.

Talousveturilla kartoitamme asiakkaidemme palkanmaksuun liittyvät erityispiirteet sekä huolehdimme sovittaessa palkanlaskennasta, viranomaisilmoituksista ja palkkojen maksusta siten, että kaikki sujuu kuin itsestään.

Verojuristin palvelut

Avustamme yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa sekä yksityishenkilö- että yritysasiakkaitamme kaikissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Usein asioiden ennakollinen hoitaminen on tehokasta, jolloin verotusta on mahdollista optimoida. Verosäästöt voivat olla huomattavia, kun asioihin vaikutetaan ennakolta ja laaditaan asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa sopiva suunnitelma.

Joissain tilanteissa Verohallinnolta on syytä hakea ennakolta sitova ennakkoratkaisu käsillä olevaan verokysymykseen. Verohallinnon päätöksiin on myös mahdollista hakea muutosta jälkikäteen. Verohallinto suorittaa lisäksi aktiivisesti verovalvontatoimia esimerkiksi verotarkastusten muodossa. Yhteistyölakimiehemme avustavat asiakkaitamme myös näissä tilanteissa.

Yksityishenkilöiden ja yritysten veroasioissa kannattaa kääntyä vero-oikeuteen erikoistuneen lakimiehen puoleen ainakin seuraavissa tilanteissa:

  • Verosuunnittelu ja verotuksen optimointi
  • Ennakkoratkaisuhakemukset
  • Arvonlisäverotkohtelun oikeellisuuden varmistaminen
  • Jäämistösuunnittelu ja lahjoitusten toteuttaminen
  • Yritysten sekä maa- ja metsätilojen sukupolvenvaihdokset
  • Verotarkastukset ja verorikosepäilyt
  • Verotuksen muutoksenhaku

Neuvonta lakiasioissa

Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan arjessa ja tarjoamme asiantuntemustamme myös kirjanpitoon liittyvissä lakiasioissa. Asiantuntemukseemme kuuluu laajasti yhtiöverotuksen osa-alueet.

Erityisasiantuntemusta vaativissa tilanteissa asiakkaidemme käytettävissä ovat yhteistyökumppanimme, joiden kautta vaikeimmatkin tilanteet ratkeavat.

Hinnoittelu

Pyrimme hinnoittelussamme läpinäkyvyyteen ja ennakoitavuuteen. Olemme tämän vuoksi havainneet parhaaksi malliksi sen, että käymme asiakassuhdetta perustettaessa lävitse asiakkaamme liiketoiminnan laajuuden ja sovimme yhdessä palvelutasosta asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Asiakkaidemme liiketoiminnan kehittyessä ja muuttuessa, sovimme myös hintamuutoksista reilulla tavalla. 

Jätä meille
viesti

Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.