Tutustu meihin

Tuomme mielenrauhaa taloushallintoon

Talousveturi

Talousveturin perustamisen taustalla on ajatus siitä, millaisia taloushallinnon palveluita haluaisimme itse käyttää. 

Yhtiöiden liiketoiminta ja taloushallinto ei koostu pelkästään numeroista ja raporteista vaan ihmisistä. Meidän mielestä hyvään taloushallintoon kuuluu asiakkaidemme ja heidän liiketoimintansa ymmärtäminen, säännönmukainen raportointi ja tuki liiketoiminnan arjessa.  

Haluammekin tarjota henkilökohtaista ja reaaliaikaista kattavaa palvelua. Jokaisella asiakkaallamme on yhteyshenkilö ja oma kirjanpitäjä, johon voi olla säännönmukaisesti yhteydessä, kun sille on tarve. 

Palveluihimme kuuluvat kattavasti kaikki taloushallinnon palvelut, kuten kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja veroasioihin liittyvät palvelut.

business man financial inspector and secretary making report, calculating or checking balance. Internal Revenue Service inspector checking document. Audit concept

Ketterästi kohti modernia maailmaa

Visionamme on olla alamme johtava yritys asiakaspalvelukokemuksessa yhdistäen sähköisen taloushallinnon ja perinteisen asiakaspalvelun hyvät puolet. 

Tuoda mielenrauhaa taloushallintoon

Talousveturin missio on palauttaa henkilökohtainen asiakaspalvelu arvoonsa ja tuoda mielenrauhaa asiakkaidemme taloushallintoon.

Sinua palvelee

Urmas

toimitusjohtaja

Urmas Niitav

Jätä meille
viesti

Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.